Διαβάστε την ασυνήθιστη ιστορία του Χάιντεν Κρος – Πώς θα αποκτήσει παιδί αφού βρήκε δωρητή σπέρματος μέσω του Facebook

Ενθουσιασμένος με την εγκυμοσύνη του είναι ο 20χρονος Βρετανός Χάιντεν Κρος, που δηλώνει ότι πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδί και θα γίνει «ο καλύτερος μπαμπάς». Ο Βρετανός είναι ο πρώτος «άνδρας» στην χώρα που μένει έγκυος και για να το κατορθώσει σταμάτησε την ορμονική θεραπεία και τις επεμβάσεις που είχε αρχίσει ώστε να αλλάξει φύλο και από γυναίκα που γεννήθηκε να γίνει άνδρας, παρόλο που ήδη νομικά θεωρείται ότι ανήκει στο «ισχυρό φύλο».

Ο Χάιντεν είναι από το Γκλόστερ της Βρετανίας και γεννήθηκε κορίτσι με το όνομα Πέιτζ, μέχρι που πριν τρία χρόνια ξεκίνησε την διαδικασία αλλαγής φύλου και θεωρείται πλέον αγόρι. Ο 20χρονος ανέβαλε την επέμβαση αφαίρεσης στήθους και των γυναικείων γεννητικών οργάνων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει πατέρας, όταν βρήκε έναν δωρητή σπέρματος μέσω του facebook.

Ήδη, ο 20χρονος διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του και όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun αναγκάστηκε να αναζητήσει δότη σπέρματος όταν το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Βρετανία (NHS), το οποίο πληρώνει τα έξοδα αλλαγής φύλου,  ύψους 29.000 λιρών (33.500 ευρώ), αρνήθηκε να καταψύξει τα ωάρια του Χάιντεν προτού αυτός ολοκληρώσει την διαδικασία της μετάβασης. Το συγκεκριμένο κόστος θα ήταν επιπλέον 4.000 λίρες (4.600 ευρώ) ενώ, όπως δηλώνει ο 20χρονος ο δωρητής σπέρματος, που παραμένει ανώνυμος, δεν του ζήτησε χρήματα.

Μετά την γέννηση του παιδιού του, ο νεαρός Βρετανός θα επιστρέψει στην κλινική για να συνεχίσει τις απαραίτητες επεμβάσεις που θα τον κάνουν «άνδρα», δηλαδή αφαίρεση στήθους και ωοθηκών.

ΠΗΓΗ: makeleio.gr

loading...
Περί ευθύνης: To realfreshnews.com δεν φερει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του realfreshnews.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια