Μία ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για την οικογένεια Παντελίδη ήταν αρκετή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς ξέσπασε για την υπόθεση λέγοντας μεταξύ άλλων: «Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει, δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίες γρατζουνιάς!» (Δείτε εδώ όλο το κείμενό της)…

Αρχικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook απάντησε γράφοντας: «O σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν επιβάλλεται, κερδίζεται!». Ενώ στην συνέχεια μέσω της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη όλη η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, δήλωσε για την Μίνα Αρναούτη:

«Δεν σέβεται ούτε εμάς, αλλά ούτε τη μνήμη του παιδιού μας! Εμείς δεν αναφερθήκαμε ποτέ εναντίον της και μάλιστα πήγαμε να της συμπαρασταθούμε στο νοσοκομείο. Αυτή δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο ποτέ να συλλυπηθεί και δεν δεχόμαστε να λέει την οικογένεια μας ζώα!«… Έπειτα η δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως η οικογένεια Παντελίδη στο τέλος της εβδομάδας θα μοιράσει μηνύσεις! Όχι μόνο μία… Δείτε όλα όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:


ΠΗΓΗ: youweekly.gr

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια